SGN_7537_041

Biologique Recherche представи революционна козметична терапия

04 декември 2015

На 2 декември в клиниката по естетична медицина Jewel Skin пред гости и журналисти се състоя ексклузивната премиера на първата в света 3D козметична маска, която скулптурира и повдига овала на лицето, като е ефективна алтернатива на инжекционните процедури за подмладяване. Seconde Peau (или в превод от френски „втора кожа“) е най-новия революционен продукт на френската козметична компания Biologique Recherche с 40 години безупречна репутация в създаването на мощни и ефективни козметични продукти за лице и тяло.

Актрисата Елена Петрова е първата дама в България, която се възползва от персоналната програма Haute Couture на Biologique Recherche. Козметичната програма Haute Couture се изготвя  в зависимост от специфичните потребности на кожата. Индивидуалната програма включва специално създаване на формули на продукти и терапии в продължение на 2 или 7 месеца. Актрисата от няколко седмици се подлага на терапията Seconde Peau.

SGN_7499_003

“Когато избирам продукти за грижата за кожата на лицето, винаги държа те да бъдат с чисти натурални съставки. Френската компания Biologique Recherche привлече вниманието ми, защото отговаря на изискванията ми за технология на производството и за селекция на съставките – всички продукти са с висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход. Спечелиха ме дългите години опит на научно-изследователската лаборатория на компанията и клиничния подход в разработването на продуктите. Мечтата и желанието на съвременната жена е да направи всичко възможно да заличи годините, така че да е невъзможно да се отгатне възрастта й. Всички жени искаме да бъдем завинаги млади и да изглеждаме свежи и красиви. Лично аз не съм привърженик на пластичната хирургия. Затова бях много впечатлена, когато разбрах, че Biologique Recherche са разработили революционни козметични терапии, козметична алтернатива на инжекционните процедури.

SGN_7570_074

Направих курс от процедури с маската Secondе Peau и мога да кажа, че резултатът върху кожата на лицето ми не само отговори на очакванията ми, но и много повече, ефектът е мигновен. И говорейки за втора кожа, абсолютно не е преувеличено.Контурът на лицето ми сега е повдигнат и стегнат, кожата ми сияе, по-гладка е, чиста и озарена“, сподели Елена Петрова. Seconde Peau е лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури, лазер и други. Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване. Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена.

SGN_7636_140

По време на стилното събитие официалният представител на Biologique Recherche за България – Весела Куртева, запозна гостите и журналистите отблизо с марката Biologique Recherche. Компанията Biologique Recherche. (названието на марката означава „Биологически проучвания”) е работеща научно-изследователска лаборатория, която изобретява и създава революционни козметични средства. Методът на разбработване е основан на клиничен подход, използващ чисти, висококонцентрирани съставки в комбинация с оригинални процедурни методологии.

Също така беше направена и демонстрация на живо на терапията за лице с маската Seconde Peau, а присъстващите имаха шанса да видят веднага резултатите. Д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic убеди присъстващите в действието на процедурата: “Ако искаме да сме в тон със световните тенденции трябва да търсим индивидуален подход и да бъдем последователни в грижата си за кожата. Правилното диагностициране ни предпазва от недоразумения. Именно това предлага Biologique Recherche. Френската козметична компания дава възможност да не се объркваме с многобройните продукти и терапии, които се предлагат на пазара, а да използваме точно тези, които са най-подходящи за нас. Маската Seconde Peau наистина защитава нашата кожа като втора кожа. “ Официалният представител на Biologique Recherche ще предостави 5% от цената на всеки продаден продукт за домашна грижа през месец декември на SOS Детски селища.

Снимки: Станимир Ников

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Аз съм една година по-голяма от Елена Петрова и като й гледам кожата (също и на жената до нея, която не познавам), направо ми призлява. Моята кожа е свежа, бяла, безупречно гладка и озарена отвътре – в сравнение с тези Пепеляшки горе съм като Снежанка. Да, поддържам се маниакално, с огромни количества продукти от най-добрите селективни брандове, както и естествена и био-козметика, но Елена Петрова, за разлика от мен, която правя чудеса от храброст да си намирам кралски продукти на човешки цени, може спокойно да си купува всякакви с парите, с които разполага като милионерска съпруга… И пак изглежда така?! При това тя наистина се води високо ниво в сравнение много други жени… Невероятно…

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)