BIOLOGIQUE RECHERCHE – 40 години страст

28 ноември 2017

BIOLOGIQUE RECHERCHE е лидер в световната козметология. При основаването си преди четиредесет години компанията стартира като лаборатория за изследвания и развитие, чието единствено призвание е създаването на формули за професионалисти, разочаровани от съществуващите козметични продукти.

TON_8257

Днес фирмата притежава репутацията на световен лидер, чийто успехи се дължат на поразителните успехи и ефективност, основаващи се на клиничния подход към грижата за красотата, използвайки чисти,концентрирани, сурови съставки, както и иновативни и педантични протоколи и процедури.

Снимка: Антон Хариев

Снимка: Антон Хариев

Всички продукти на марката се отличават със следните специфични характеристики – висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход, отсъствие на изкуствени добавки, студени производствени технологии, избор на чисти и качествени съставки и др.

Biologique Recherche

Представителите на компанията за България отвориха супер модерен център във Варна, който се помещава в обновеното Морско казино на морската ни столица. Центърът няма аналог в България и не отстъпва по нищо на световните центрове на компанията, които са над 70 по целия свят.

Снимка: Антон Хариев

Снимка: Антон Хариев

Официалната церемония по откриването на центъра се състоя на 22. 11. 2017 год. във Варна. На тържеството присъстваха много гости, които бяха дошли да уважат знаменателното събитие.

Виж още снимки ТУК!

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
Фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)