skhh4oqmjawgcylw6vtp

Bluetooth колонка R2-D2 за феновете на „Междузвездни войни 7 – Силата се пробужда”

26 ноември 2015

Остава по-малко от месец до премиерата на филма „Междузвездни войни” (Star Wars) Епизод VІІ който носи името Силата се пробужда (The Force Awakens). Милиони фенове на поредицата от която стартира през 1977 г. с Нова надежда ( A New Hope) очакват датата 18 Декември, когато последният епизод ще се появи по кината.

По този повод в Интернет могат да се намерят какви ли не интересни, извънземни, нетипични или откровено безсмислени фен артикули. Един от най-симпатичните които откриха от digital.bg се казва R2-D2 Bluetooth Speakerphone и представлява Bluetooth колонка под формата на именитото роботче в Star Wars.

Веднъж свържете ли смартфона или таблета си с него, то може не само да възпроизвежда музика, но и да приема обаждания, като разположението на бутоните му копира оригиналните в горната част на филмовият герой. При включване, изключване и успешна синхронизация R2-D2 издава характерните звуци с които го познаваме от години насам. Имате ли обаждане – диодите в лицевата му част започват да мигат.

Цената на която симпатичният музикален R2-D2 може да бъде закупен е малко над 90лв. Цифра в пъти по-малка от тази на билетите за премиерата на Star Wars: Episode VII – The Force Awakens.

снимка: gizmodo.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)