DPP_9679

Boutique Room 11 стана на една година със стил

28 ноември 2015

Преди броени дни в редакцията на In Life получихме стилна покана за първия рожден ден на един наистина специален бутик – Boutique Room 11.

DPP_9641

И защото годинката е първа и важна, и защото младите дизайнерки Николета Бинева и Десислава Таушанска, стоящи зад лейбъла – са изключително очарователни и талантливи, ние, от In Life, с удоволствие станахме част от техния празник.

DPP_9761

Малкият, но уютен бутик в центъра на София вчера вечерта, независимо от проливния дъжд (дано им върви по вода!) и суматохата по улиците, предизвикана от Черния петък, събра на едно място: влюбените в модата колеги на момичетата от НБУ, много, много приятели (които показаха своята подкрепа с изключително интересните си и креативни подаръци, сред които оригинален брой на New York от 1973г. !) и доволни клиенти.

DPP_9756

На чаша вино и сладки изкушения, стилно повтарящи логото на бутика, всички ние буквално бяхме завладяни както от магията на модата, която осезаемо присъства на това място, така и от заряда, енергията и гостопремството на момичетата. Те успяха да направят от събралите се хора, непознати по между си в началото на вечерта, една истинска малка общност, която в края на партито трудно прекъсна, разгорялите се и любими на всички, разговори за мода и дизайн…

DPP_9656

DPP_9674

Николета Бинева и Десислава Таушанска са личности, които няма как да не спечелят симпатиите ни от първия момент. Това, което ни направи впечатление са провокативните решения, играта с материалите и фината акробатика с аксесоари в тоалетите. В техните авторски облекла преобладават геометричните силуети, монохромните визии и осъзнатата дързост, присъща на младите творци.

DPP_9661

DPP_9708

Харесахме в тях изкуството, което се изразява в сътворяване на авторски бижута, отличаващи се със свой индивидуален почерк и разнообразни форми и материали за изработка.

DPP_9642

Хареса ни много и ръчно плетения потник с хиляди живи ресни… Хареса ни и това, че са артисти, които са избрали да останат в България, да работят здраво, за да постигнат целите си и с радост отбелязваме, че успяват.

DPP_9687

В своята малка лаборатория, в която очевидно се раждат добри идеи, всеки ден за тях е празник – празник на модата.

Пожелаваме на младите дизайнери да не спират да „обличат“ идеите си в толкова красиви дрехи, а на нас – да виждаме все повече ентусиазъм и неподправен талант по подиумите в България. На добър час!

DPP_9657

Текст: Пепа Попова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)