bulgaria-air

Bulgaria air с международно отличие за партньорство

20 октомври 2016

Националният превозвач Bulgaria air получи специален приз за дългогодишното си сътрудничество с APG Network – глобална организация, която представлява над 200 авиокомпании в цял свят. Наградата беше връчена по време на официално събитие по повод 25-тата годишнина на APG Network и 15-тата годишнина на българското представителство – APG Bulgaria.

„APG е организацията, която вече близо 15 години е наш стратегически партньор в мисията да осигуряваме приятно и безопасно пътуване до десетки дестинации в Европа и Северна Америка. Успешните партньорства са в основата на постиженията ни както у нас, където имаме лидерски позиции, така и на европейския пазар, към който насочваме все повече усилия„, каза изпълнителният директор на Bulgaria air кап. Янко Георгиев, който прие наградата.

air

Благодарение на партньорството с APG, Bulgaria air достига до десетки чужди пазари като Унгария, Португалия, Сърбия и Канада и обслужва хиляди пътници извън страните, до които оперира. APG Network е представена в над 170 държави и си партнира с Bulgaria air от 2002 година. Общият й принос за авиокомпаниите в световен мащаб се равнява на 2,3 млрд. евро на годишна база/Chronicle.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)