Chanel отново отвори вратите на времения си бутик в Куршевел

Chanel отново отвори вратите на временния си бутик в Куршевел

18 януари 2016

Има още една причина да изберете Куршевел за ваша ски дестинация този сезон: Chanel отново отвори вратите на временния си бутик в красивия френски курорт.

Новооткритият двуетажен бутик е изпълнен в невероятно изискан стил, вдъхновен от Корея, с мебели с геометрична форма, които са пълно отражение на формите наблюдавани в cruise  колекцията за сезон 2015/16, която Карл Лагерфелд показа в Сеул през май миналата година. Големи метални конструкции и прозрачни зелени екрани изпълват отвореното пространство, а съчетаването на твърди и меки материали – от метал, бетон и дърво до десетки метри тюл – създават игриво усещане. В сутерена на сградата, редицата от кръгли огледала в розово подсещат за така характерната подплата на известните чанти Chanel.

06_France---Courchevel-ephemeral-boutique---pictures-by-Olivier-Saillant_HD

На партерния етаж се помещава ready-to-wear cruise колекцията на  Chanel редом до часовници, бижута и малки кожени изделия – последните представени умело в перфорирани метални куфари – както и бижута от най-висока класа (които се продават единствено и само в бутика в Куршевел между 31 декември и 11 януари). На долния етаж, върху дървени рафтове от тъмно-розов лак са показани аксесоари, включително чанти, обувки, клачове и minaudières.

09_France---Courchevel-ephemeral-boutique---pictures-by-Olivier-Saillant_HD

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)