Chivalry от Chivas и Bremont – само за истински джентълмени

Chivalry от Chivas и Bremont – само за истински джентълмени

22 октомври 2014

Нищо не описва по-добре човек от напитките, които консумира и часовникът, който носи. Ето защо от Chivas Regal и компанията за производство на луксозни часовници Bremont са решили да ни предложат най-доброто от двата свята. Уникалният часовник Chivas 12 Made for Gentleman е произведен от Bremont в лимитирана серия и идва придружен от бутилка висококачествено 12-годишно блендирано шотландско уиски Chivas.

Chivalry от Chivas и Bremont – само за истински джентълмени

Хронометърът Chivalry е направен от полирана стомана, а циферблатът му е с размели 43мм. Каишката на часовника е направена от кожа на алигатор, а в дизайна му е включено и парче от дъбова бъчва, използвана традиционно при направата на висококачествено уиски. Дървото може да видите през прозрачното сапфирено стъкло на гърба на часовника, а на него са гравирани думите „Живей с Chivalry“.

Chivalry1

Часовникът е произведен едва в 12 бройки, които ще се предлагат на търг от 22-ри октомври до 9-ти ноември. Събраните средства от продажбата им ще бъдат дарени на The Prince’s Trust, организация, която помага на младежи в неравностойно положение.

Как е създаден часовникът, може да видите в следващото видео:

текст: Елена Михайлова
снимки: Chivas & Bremont

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)