Christian Dior представя бижутата Rose Des Vents

Christian Dior представя бижутата Rose Des Vents

29 април 2015

Съвсем скоро пред света ще бъде представена новата линия бижута от благородни метали и скъпоценни камъни на модна къща Dior – Rose Des Vents.  Във връзка с тази премиера Виктоар дьо Кастелан, оглавяваща ювелирния отдел на марката, създаде четири анимационни филма.

Първата от промо-лентите, направена на база на причудливите рисунки на дизайнера, вече се появи в мрежата и определено заслужава внимание:

В късометражния филм е въплътена една фантазия на Кастелан – срещата й с основателя на модната къща – Кристиян Диор и тяхната трескава подготовка за парти в централата на Dior, намираща се наAvenue Montaigne във френската столица.

Christian Dior представя бижутата Rose Des Vents

Тук е мястото да отбележим, че линията Rose Des Vents включва четири вида камъни, всеки от които отговаря за различните части на света: седеф за север, розов опал за изток, тюркоаз за юг, лазурит за запад.

20150428-dior-6

Колекцията излиза на 11 май във Франция, на 18 май в останалите европейски държави и на 3 юни в останалата част на света. Състои се от четири гривни, четири огърлици и една дълга огърлица на цена от 1350 евро до 8000 евро.

ROSE-DES-VENTS-0--BRACELET---JRDV95003-RECTO

Снимки: Кадри от филма

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)