CHRISTMAS SHOPPING ATELIER 2015 – едно различно преживяване за хората с изискан вкус

28 ноември 2015

След големия успех на Ателието в Лондон, което вече няколко години е едно от най-стилните събития в светския живот на английската столица, то вече е факт и в София.

TON_0937

В рамките на два дни на 27 и 28.11 от 11-22.30ч. в петте стилно аранжирани зали на Централния военен клуб в столицата, ценителите имат възможност да открият първокласен микс от коледни подаръци на български и световноизвестни брандове.

TON_0932

Най-ексклузивната част от програмата е VIP SHOPPING and TASTING PARTY CLОSED DOOR, което се състоя във вечерните часове на 27 ноември. 300 гости се насладиха на много празнично настроение и хубава музика, благодарение на специалния гост изпълнител на събитието – Васил Петров.

TON_1014

 IN LIFE бяха единствената поканена медия да отрази и сподели удоволствието от това незабравимо преживяване.

TON_1021

Christmas Shopping Atelier продължава и днес, 28 ноември, от 11.00 до 22.00 часа, за да ни позволи да открием Различното пазаруване!

TON_0991

С по-малко стрес и повече наслада, докато се докосваме до всичко, което ни предлага – коледен шопинг, винтиндж салон, дегустация на селектирани вина, уиски и бърбън, шоколад и много други неповторими коледни предложения.

TON_0996

Още снимки от събитието – ТУК!
Oще снимки от Ден 2 – ТУК!

Репортер: Ася Георгиева
Оператор: Кунчо Поляшки
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Николай Петров

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)