Desizo Monni с колекция висша мода за мъже на SFW

Desizo Monni с колекция висша мода за мъже на SFW

25 август 2015

Desizo Monni Milano е новата перла на фирма Димитров. Брaндът е ситуиран в Италия, но се произвежда от фабриките на компанията в гр. Плевен. Конструкцията на облеклата и начинът на тяхното създаване е на базата на класическата Италианска технология-сартория. Облеклата се произвеждат в същата технологична линия заедно с моделите на световните марки Джорждо Армани, Черути, Пал Зирели и Кевин Клайн. Моделите се характеризират с лукс, иновативност и високо качество на материали и изработка. Традиционна Италианска технология на изработка и ушиване намират израз във всеки един детайл.

Desizo Monni с колекция висша мода за мъже на SFW

Марката предлага специфично ушиване на ръка съобразено с нуждите на ценителите на качество и традиции. Друго от уникалните предложения на Desizo Monni Milano е ушиване по мярка на цялостен гардероб.

Desizo Monni Milano е стил и качество за формални и леки случай. Брандът е продукт на творчество и иновативност, на декади разработка и усъвършенстване, за да се превърне дрехата в изкуство и да се създаде перфектната визия на съвременния мъж. Мотото на екипа зад Desizo Monni Milano e ,,Качественият продукт се дължи на производството в качествена среда и качествени професионалисти”. Desizo Monni Milano се грижи за цялостната визия на своите клиенти. От аксесоари, като бутонели и вратовръзка до колани и обувки.

shortcut-27292

Снимки: Desizo Monni Milano

Източник: SFW

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)