rouge-dior-brillant_width_1284

Dior отново „облече усмивките на жените“ в червено

15 април 2015

В началото на пролетта екипът, отговарящ за козметичната линия на модна къща Christian Dior подготви специална изненaда за своите клиентки. Брандът възроди блясъка за устни Rouge Brillant – първият гланц, представен в далечната 1981 г. Днес, 34 години по-късно, той се връща обновен в пълния си блясък. Rouge Brillant е ново поколение продукт, който не само ще придаде на устните ви перфектно сияние на наситени ягодови цветове, но и ще се погрижи за кожата на устата ви, чрез комплекс, включващ витамин Е и патентована съставка, увеличаваща обема. Питър Филипс, официалният визажист на Dior, е създал цели дванадесет наситени  нюанса, които бяха демострирани от красавицата Натали Портман.

Добрите новини не свършват дотук. По повод на това толкова важно събитие за марката, като рестарта на първия гланц на Dior, модната къща пуска в продажба и заздравяващ крем за нокти Creme Abricot  - продуктът е затворен в ярко червена опаковка, копираща цветово  продукта за устни Rouge Brillant №999.

70a82afdb5b9b7e9ba07c3d67324cade

Нюансите на гланца, между другото, заслужават също специално внимание. Както вече споменахме, те са 12, но акцентът е поставен върху четири от тях. Момичетата, които не могат без червено червило, непременно трябва да потърсят гланца под номер 999 – той ни пренася директно до първото червило на Dior под №99, създадено лично от самия Кристиян Диор с идеята да „облече усмивката на жените.“ Интензивният розов тон №775 Darling повтаря цветните вечерни рокли от колекцията на Christian Dior Пролет-Лято 1948, нежният светлорозов гланц №468 Bohneur – е едно деликатно напомняне заизключителната женственост на френската модна къща, а името на гланц № 808 Victoire повтаря името на любимата манекенка на Маестро Кристиян Диор – неговата муза Виктория.

Екипът на Dior не е забравил и за тези момичета, които се страхуват да използват твърде наситени цветове, защото не знаят или не умеят правилно да ги нанасят: за тях марката пусна кратък видео урок, в който ясно се обясняват основните принципи за създаване на перфектни ярки устни.

Снимки: Christian Dior

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)