Кари Фишър

Disney и „Star Wars“ с рекордно обезщетение заради смъртта на Кари Фишър

07 януари 2017

Филмовата компания Disney очевидно е добре подготвена за всякакви изненадващи ходове. Броени дни след смъртта на легендата Кари Фишър, се оказа, че продуцентите са предвидили дори и подобна ситуация, тъй като са на път да грабнат една от най-големите застрахователни премии в историята на киното.

Сумата, която те ще получат, при условие, че Кари Фишър не успее да завърши снимките на новата трилогия от sci-fi сагата „Междузвездни войни“, са „скромните“ 41 милиона британски лири, като застраховката е сключена с британската къща „Лойдс“ в Лондон.

Кари Фишър като принцеса Лея при заснемането на оригиналните серии през 80-те.

Кари Фишър като принцеса Лея при заснемането на оригиналните серии през 80-те.

Иначе актрисата вече се превъплъти в принцеса Лея в новия вариант на „Междузвездни войни“ (Силата се пробужда) през 2015 година, завърши участието си и във втория филм от поредицата – „Епизод VIII“, който се очаква в киносалоните през декември 2017 и се предвиждаше да стори същото и за финалния епизод от трилогията.

В края на декември обаче, Фишър бе покосена от инфаркт на 60-годишна възраст и компанията е изправена пред сериозна дилема как да завърши участието й в трилогията. От Disney все още не са коментирали темата с изплащането на обезщетението, както и как точно ще бъде заменена в „Епизод IX“. По всяка вероятност обаче, ще бъде използван компютърно генериран образ, както бе сторено в „Rogue One: История от Междузвездни войни“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)