Disq  1

Disq – новата уникална фитнес мания (видео)

28 януари 2015

Нека си признаем честно – всички много добре знаем какво точно представлява здравословният начин на живот и как можем да постигнем мечтаното тяло – всичко се свежда до правилно хранене и достатъчно движение и тренировки. Но колко от нас наистина го правят? Това е и причината, спортните инструктори и производителите на фитнес оборудване да измислят все по-интересни и иновативни начини, за да ни стимулират да тренираме.

Disq  2

Последната уникална разработка в тази насока е Disq – наистина интересен компактен уред, който обещава да ви предостави тренировка за цялото тяло, независимо къде се намирате. Идеята на уреда е да запали по тренировките хората, които нямат навика, желанието или възможността да посещават фитнес центрове, предпочитат да тренират у дома или на открито. Устройството е разработено от Robbert Boekema, олимпийски състезател, като първоначалната му идея е била да намери по-ефективен начин за тренировка на отбора си, докато пътуват.

На практика, Disq е колан с дискове, който закачате на кръста си и допълнително прикрепяте за глезените, от който се освобождават въжета за тренировки. Те естествено са регулируеми и според нивото на спортната ви подготовка може да избирате от упражнения за начинаещи или напреднали.

Disq  4

Интересното при този уред е, че според инструкциите на производителя може да го използвате както за ефективна кардио тренировка на цялото тяло, така и като заместител на тежестите в залата. Имайки предвид какво предлага, цената му не е неоправдано висока. Може да го поръчате за $199-$299 в зависимост от екстрите към него. Повече информация за Disq може да намерите на уебсайта на компанията. https://www.thedisq.com/

текст: Елена Михайлова
снимки: Disq

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)