Dolce Vita – за красотата и историята

01 април 2016

1 април може и да е Денят на шегата, но при нас няма лъжа, няма измама – време е за любимото ви „Dolce Vita“..  или казано другояче, най-сладкото, забавно и шикозно предаване в онлайн пространството.

IMG_20160330_143817

Новото ни издание ще е свежо, пролетно и красиво, също като специалния ни гост Ива Екимова, една жена, която едва ли се нуждае от представяне въпреки безбройните й професионални превъплъщения. С нея ще си говорим за юбилейното издание на фестивала на прическата и красотата в Пловдив, което съвсем скоро ще ви представим с разширен репортаж, за това как се съчетава ролята на майка, жена и PR специалист и за много други неща, но да не издаваме всичко.

IMG_20160330_145035

А какво още ви чака в предаването – отново ще се насочим към хилядолетната история на България и особено тази част от нея, съсредоточена във Второто българско царство – Велико Търново, ще ви разкажем за едно от най-очакваните модни събития у нас – Балканската седмица на Модата, ще „гостуваме“ на реновираната Централна гара в София с надеждата новата й визия да означава и по-добри дни за българските железници, ще си поговорим и за най-скъпата руска сватба, състояла се преди броени дни… и още, и още, и още.. И така, готови ли сте?!

IMG_20160330_152152

Виж още снимки!

Водещ: Деси Цонева
редактори: Пепа Попова, Ася Георгиева, Марио Трифонов, Калина Станева;
отговорен редактор: Митко Попов;
оператори: Симеон Симеонов, Антон Хариев;
административен екип: Александър Георгиев, Петя Йосифова;
постпродукция: Симеон Симеонов, Деян Дяков;
директор продукция: Симеон Симеонов
грим: Aura/Revlon
прически: Васил Атанасов;

декор: Премиум Стайл;
осветление: Мега Лукс;
продуцент: IN LIFE

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)