Dolce Vita: „Насаме със“ с г-жа Весела Барбукова – за In Life TV и не само!

09 април 2016

Скъпи приятели, ето че отново дойде време за любимото ви предаване Dolce Vita – най-сладкото, шикозно и забавно шоу в онлайн пространството (а скоро и в ефир). Днешният гост е един много специален за целия ни екип човек, не само заради примера, който дава на всички нас в живота, но и заради факта, че без него не само Dolce Vita, но и целият проект In LIFE TV нямаше да съществува.

IMG_20160407_152231

Вероятно вече сте се досетили, че говорим за творческото, съзидателно и идейно лице зад лайфстайл телевизията на България, госпожа Весела Барбукова. С нея ще си говорим как точно се роди и реализира идеята In LIFE през годините, сложен ли е преходът от строителния бизнес към създаването именно на подобна, различна медия у нас и… е, няма да издаваме всичко, за да го чуете от самата нея.

Какво още: ще се разходим до Фестивала на прическата и красотата в Пловдив, ще се докоснем до благотоворителната инициатива на дамите от Lions Club Витоша и ще поговорим лично с голямата и неповторима Валя Балканска.

IMG_20160407_150652

Ще ви разкажем повече за „Празници на детската мода 2016″ на Арт компания „Нови звезди“, ще ви разкажем за новия моноспектакъл „Едуард“ на Петър Антонов и ще посетим откриването на най-новата и определено много атрактивна нощна дестинация на София – клуб Мегами на хотел Маринела.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)