Dolce Vita – на гости на празника на Старопрестолната ни столица Велико Търново

26 март 2016

Дните се изнизаха неусетно и отново дойде време за среща с най-сладкото и забавно предаване в онлайн ефира – Dolce Vita, скъпи приятели! По изключение, днешното ни издание е през уикенда, но както се казва, и за това си има причина – през седмицата екипът ни бе официален медиен партньор на празника на един от най-красивите и забележителни с богатата си история градове у нас Велико Търново, а също така и единствената телевизия, допусната да заснеме празненствата в старопрестолната ни столица.

IMG_20160324_153937

Така че – гответе се! Ще ви направим свидетели на всичко най-интригуващо от събитието – от тържествената литургия, отслужена от Негово Високопреосвещенство Великотърновсия митрополит Григорий в храма „Св.40 мъченици“ през неповторимото шествие из града и оставим като кулминация аудиовизуалния спектакъл „Звук и светлина“ на Царевец, чието магично величие кара всеки българин поне за момент да се почувства горд със славната си история.

Ще ви срещнем с кмета на Търново, г-н Даниел Панов, с директора на Регионалния исторически музей (под чиято егида влизат над 22 музейни обекта и експозиции) Иван Църов и много др. Е, разбира се, оставили сме място и за други актуални теми – Ася Георгиева ще ви разкаже какво ни очаква след броени седмици при откриването на вероятно най-голямата историческа забележителност в София – Ларгото, ще си поговорим и за дългоочакваните награди на VIP Communication – VIP Business Awards 2016, на които също бяхме генерален медиен партньор и на които и главният ни редактор на Марио Трифонов връчи специалното отличие на In LIFE TV за община „Сливница“ .

IMG_20160324_151822

 

За десерт сме оставили и госта ни – известния сценарист Йордан Банков, с когото ще си поговорим не само за премиерата на 5 сезон на „Под прикритие“ (на която бяхме специални гости), но въобще за бума на българските сериали в родния ефир през последните години. И така, готови ли сте?

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)