Energizer PowerMax P18K Pro – най-дебелият смартфон в света

06 март 2019

Energizer PowerMax P18K Pro дебютира преди броени дни в Барселона, но вече е носител на един доста странен рекорд, към който не се стреми нито един от големите производители на телефони. Устройството е носител на титлата „най-дебел смартфон“. Точната дебелина на модела е 18 мм, което е почти три пъти повече от Huawei P20, Samsung Galaxy S10 и iPhone Xs.

Energizer PowerMax P18K Pro

Причината за голямата дебелина е мощната батерия с капацитет от 18 000 мАч, тя е около 6 пъти по-голяма и способна от батериите на масовите смартфони. Създателите на Energizer PowerMax P18K Pro гарантират, че с едно зареждане устройството може да изкара минимум седмица.

Дебелият смартфон обаче има множество екстри. На първо място е безрамковият 6,2-инчов дисплей с резолюция 1080 x 2280 пиксела. Селфи камерата е двойна и скрита в корпуса. При нужда тя „изкача“, а потребителят може да ползва комбинацията от 16 MP и 2 MP сензор.

Energizer PowerMax P18K Pro

Основната камера е тройна и разчита на комбинация от 12 MP, 5 MP и 2 MP. Любопитно е, че телефонът не разполага с допълнителни защити, а макар и дебел, дизайнът му е много сходен с този на стандартните модели, пишат от IT.Dir.Bg.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)