EO Dent с нова модерна клиника

12 ноември 2015

На 11.11.2015г. в София отвори врати първата специализирана Българо-немска имплантологична клиника EO Dent. Тя е създадена по всички немски стандарти, което е гаранция за сигурност и качество. Отличава се с модерен и футуристичен дизайн.

ЕО Дент

Клиниката разполага с най- съвременна техника на световно ниво. Оборудването и е с последно поколение апаратура и предлага уникални възможности за лечение. Едно ново начало не само за нови усмивки, но и за един по- качествен живот. Официалната церемония по откриването започна с водосвет и прерасна в невероятен спектакъл- апотеоз на вярата и надеждата в доброто.

ЕО Дент

На празника бяха дошли много политици, хора на бизнеса, културата и изкуството – обединени от едно- приятелството. Защото хората, които идват за лечение в EO Dent стават не само техни пациенти, но и истински и верни приятели за цял живот.

ЕО Дент и Наталия Симеонова

Специални поздрави отправиха г-жа Даниела Дариткова – председател на здравната комисия в Народното събрание, г-н Николай Шарков – председател на зъболекарския съюз и невероятната Татяна Лолова. Екипът на EO Dent заслужава адмирации, защото те са не само отлични специалисти, но и много добри хора, с широко отворени за доброто сърца.

ЕО Дент и Азис

Репортер: Ася Георгиева
Оператор: Кунчо Поляшки
Фотограф: Михаил Иванов
Постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)