Facebook вече предлага видео разговори в Messenger (видео)

Facebook вече предлага видео разговори в Messenger (видео)

29 април 2015

Наред с приложения като Viber, в последните години Messenger определено се утвърди като един от основните начини за комуникация между потребителите на смартфони. И макар в някои отношения Messenger да изоставаше от своите конкуренти, това се промени. От Facebook обявиха официално, че освен обаждания, приложението им вече ще поддържа и видео разговори. Функцията ще е достъпна за потребителите на iOS и Android чрез ъпдейт като първоначално ще е достъпен в 18 страни.
За да започнете видео обаждане просто трябва да натиснете иконката, която ще се появява в горния десен ъгъл на всеки разговор. От Facebook пък обещават, че функционалността ще работи безпроблемно през 3G, 4G или Wi-Fi мрежи.

Припомняме ви, че през последните месеци от Facebook направиха доста промени в чат приложението си. Те го отвориха за външни разработчици, позволиха създаването на допълнителни приложения и системи за разплащане. С добавянето и на видео разговори компанията определено се стреми да се превърне в безспорен лидер в областта на онлайн комуникациите.

текст: Елена Михайлова
снимки: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)