Facebook Messenger

Facebook пуска „изчезващи“ съобщения

17 август 2019

Потребителите на най-популярната социална мрежа в света Facebook съвсем скоро ще могат да се възползват от нова и доста любопитна функция на своето мобилно приложение Messenger.

От компанията обявиха, че тестват т.н „изчезващи съобщения“, които ще дават възможност да се настрои за какъв период искате те да са видими за отсрещната страна. След като времето изтече, написаното ще бъде автоматично скрито и вече няма да може да се вижда.

Facebook Messenger

Така, ако искате да споделите с близък приятел или познат нещо, за което се притеснявате да не попадне в „грешните ръце“, то спокойно можете да настроите съобщението така, че да бъде видимо за само няколко минути, колкото той да разбере за какво става дума, след което то да изчезне.

Странното е, че всъщност тази функция съвсем не е нещо новаторско за социалните приложения, дори напротив. Тя вече се използва от конкурентните Snapchat и Telegram, а наскоро и What’sApp въведе криптиране на съобщенията. Друг е въпросът защо Facebook реагира чак сега и дали това щеше да е така, ако не бяха скандалите с личните данни в последните месеци.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)