Приложението Watch ще е напълно безплатно.

Facebook пусна безплатна ТВ със сериали, спорт и оригинални предавания

12 август 2017

Изненадващо или не, двете най-популярни социални мрежи в света се изправиха една срещу друга. Причината – Facebook потвърди, че пуска собствена онлайн ТВ услуга, която ще носи името Watch и реално е конкурент на видео платформата YouTube.

Пробната й версия вече е достъпна за потребителите в САЩ, като е под формата на раздел в мобилното приложение или десктоп версия. Услугата предлага цяла дузина предавания, разпределени по категории, сред които и сериали и оригинални предавания, спорт, реалити формати и т.н.

youtube

Watch ще се предлага абсолютно безплатно, като потребителите няма да плащат, за да гледат съдържанието, тъй като услугата ще се финансира от реклами (45% от приходите ще отиват за Facebook). Ще има и опция всеки да може да се абонира за любимите си шоута, канали и прочие.

От социалната мрежа планират да разширят Watch и след САЩ да се започне бърза експанзия на Международния пазар. Все още няма яснота кога точно ще можем да се възползваме от услугата и в България, но според анализаторите, тя ще бъде достъпна до всички на Стария континент до края на 2017 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)