facebook-snooze-24-hours-7-days-30-days(1)

Facebook Snooze е нова функция, която позволява да блокираме хора в профила си за 30 дни

18 декември 2017

Вероятно всеки от нас има поне един приятел във Facebook, който постоянно досажда или със странни въпроси, или с качването на неподходящо съдържание на стените в профила ни. Социалната мрежа вече предлага различни начини, с които да блокирате подобни хора, без дори те да разберат. Facebook са готови с финалната версия на една нова функция, която представлява Snooze бутон и предлага още по-ефективно решение на този проблем, предаде VentureBeat, пише digital.bg.

Както името подсказва това е инструмент, с който да блокирате определен човек и всичките му публикации за период от 30 дни. Добре е да знаете, че Snooze бутона може да се приложи не само към хората от списъка с приятели, но също към Pages и Groups страниците във Facebook. Със сигурност доста хора ще намерят тази функция за доста полезна, тъй като позволява да се отървем от досадни публикации и съдържание, което не искаме да виждаме в профила си.

Компанията от няколко месеца работи над функцията и сега започна да я разпространява до потребителите. Facebook също така обмислят идеята да предложат опция да блокираме определен човек за 24 часа, седмица и да задаваме други времеви периоди. По този начин ще разполагаме с допълнителни възможности да контролираме какво съдържание виждаме в своя News Feed. Oчаквайте скоро Snooze бутона да е достъпен и във вашия акаунт.

снимка: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)