F*ck you European Union! (видео)

12 юли 2016

Fuck you European Union! С пегел! За тези, които не знаят – веднага разбират какво е пегел.

А какво е това, което виждате ли? Видео публикация. В Интернет всеки може да си прави и качва каквото иска. Няма цензура, няма контрол.И пеелите не са това, което са.  Та това иначе  е новият химн на Брекзит…

В отвореното информационно общество, в което живеем, в което всеки може да грабне телефона и да филмира дори смъртта на разстреляния си чернокож приятел от полицията…Вече нищо не е както преди. И в Африка даже. Там 60% от хората нямат електричество в къщи, но имат мобилни телефони и ги зареждат някъде. И плащат за това – новият бизнес хит на Африка – бар-зареждачка! Но да се върнем на пегелите. Защото вече нищо не е същото.

Без цензура и пегели можем да видим, че Световният полицай създаде ИД и после тръгна да воюва срещу нея. После направи атентат в Париж, свали руски самолет , наводни Добрата Стара Госпожа Европа с бежанци, за да провокира до истерия и крайност демокрацията и реда на Стария континент. Имаше ли пегел на това? Кой да го сложи?!

Ето че войната в Сирия поприключи с грандиозно показно на Русия, завършило с прекрасен концерт в Палмира. Това беше истински интересно. Американската преса се съсипа да твърди, че Русия е разрушила Палмира, но тази версия никак не устоя. Русия спаси каквото можа от ИД и „компания“ и в заключение  демонстрира на враговете си и на жалките им опити да припишат разрушена Палмира на Русия – с  вековната си култура и отношение към живота. С невероятен симфоничен концерт върху разрушенията, под диригентската палка на Гергиев. Без пегел! Друг въпрос, че удобните медии не го отразиха.

И като приключи таз война…Как така ще има световен мир? Недопустимо! Следва незабавно да се активира ново огнище на напрежение, този път на тихия икономически фронт. Брекзит! Идеално!
Вече е факт. Това е химна му. С пегели.

Но кому са нужни вече тези пегели? На някоя институция за контрол? На някой заблуден мечтател, който вярва, че човечеството иска мир? Пегел.
Поредното активно мероприятие срещу мира и крилатото развитие на европейското ни общество е факт. Но то така или иначе Полша е огекчаваща, в Румъния има вампири, а в Испания е мнооого топло!
А сега на къде ли? Пегел! Европа не е идеална. Но и тя е разколебана вече в отношението си към С…Щ, към Н…ТО, към Русия… Така че – това е Брекзит! Това е Европа! Със или без пегел!

снимка: coub.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)