Чай

FesTEAval или ароматно изложение на чай

08 октомври 2018

На 16., 17. и 18. ноември ще се проведе второто издание на Изложение на чай – FesTEAval. Събитието ще се проведе в Национален музей „Земята и хората“ – София.

След успешния старт на FesTEAval през февруари месец отново ще се опитаме да създадем уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, от които както бутикови вносители и производители , така и утвърдени брандове… Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив – свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай докато се запознава с разнообразието от продукти, представени от нашите изложители.

Ще бъде представена културата на консумацията на чай като се организират чайни церемонии характерни за различни точки на света. Освен характерни култури и традиции ще се проведат лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и много други.

Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.

Очаквайте още повече изненади, игри и награди, подготвени от организаторите и партньорите на FesTEAval. Нека отново си подарим по една гореща чаша от любимия чай. Спрете за момент и се насладете на вкуса, топлината и щастието. Стоплете душата и тялото си. 

За повече информация и новини можете да следите сайта на събитието, където ще бъде публикувана всяка нова информация.

https://www.facebook.com/events/492846197836871/

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)