В очакване на FIAC арт изложение Париж

14 октомври 2017

За 44-ия си издание от 19 до 22 октомври 2017 г., Париж, FIAC ще бъде домакин на внимателно балансирана селекция от водещи международни галерии в култовата сграда на Grand Palais. FIAC консолидира присъствието на големи галерии, които работят в областта на модерното и съвременно изкуство и потвърждава подкрепата си за нововъзникващите поколения и тенденции в арта, по-специално чрез сектор Lafayette организиран в партньорство с официалния спонсор, Лафайет група Галери.

paris_fiac_2015

Свежи, еклектичени и изразителни – избора на автори тази година със сигурност ще привлече вниманието на широка аудитория. Интересът на изложителите във всички сектори потвърждава нарастващата привлекателност на Париж. Все по-често FIAC се появява в есенния календар на милиони почитатели на изкуството по света.

Fiac, Foire internationale d'art contemporain, au Grand Palais

Още по темата: Париж е на път да счупи туристическите рекорди, след спада от тероризма

Тази година FIAC ще въведе отново сектор дизайн, с участието на пет международно признати галерии за техния опит в областта: Jousse Entreprise, Galerie Kreon, LAFFANO – центъра на града Галерия, Ерик Филип и Galerie Патрик SEGUIN.

2012-10-21-Fiac

FIAC потвърждава своята силна културна мисия чрез програмата Hors Les Murs. Програма на произведения на изкуството – без конкуренция по обхват в пейзажа на международни художествени изложения – ще бъде представена в емблематичните парижки забележителности: градините Тюйлери, музея на Йожен Дьолакроа и на плац Вандом.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)