DPP_0188

Flower’s& Co Gallery – новаta арт локация

24 април 2015

Официалното откриване на галерия Flower’s & Co Gallery събра в RainbowPlaza, където е позиционирана и самата галерия представители на българския елит, журналисти и блогъри. Под звуците на приятна музика гостите се насладиха на цветна атмосфера, приятни разговори и освежаващи напитки.

DPP_0002

DPP_0194

Какво е Flower’s & Co GalleryТова е новаta арт локация в event център RainbowPlaza. Предназначена е за ценители на модата, изкуството и природата. Двете му създателки – Ирен Дикова и Цветелина Кръстева са съвкупност от младост, свежест и креативност. Заедно, двете разбиват на пух и прах обичайните разбирания за магазин, като създават галерията, в която всеки артикул е подбран с внимание и любов към детайла. Дрехите и аксесоарите пристигат от различни краища на света, а тениските на Bloom Stars са перфектното допълнение към тях.Тук може да поглезите и Вашата кожа с био козметиката на Mastic Spa.

DPP_0192

Кои са момичетата, които стоят зад името Flower’s & Co Gallery? Момичетата, които се грижат за Flower’s & Co Gallery са като четирите елемента -различни, креативни и търсещи: Цветелина Кръстева– цветният създател и Fashion Selector на галерията. Ирен Дикова– половинката на Flower’s, Design Manager и създател на Bloom Stars. Анита Кутина–  Sales Consultant – момичето, което се грижи да изберете най – подходящия outfit за Вас. Елена Миланова-  Event Manager – тя ще Ви помогне да организирате Вашето събитие в галерията

DPP_0048

Каква е целта им? Да превърнат Flower’s & Co Gallery в новия арт подиум на талантливи български творци. Целта им е дизайнери, художници, музиканти, писатели и въобще всеки, който иска да покаже своето творчество да получи в тяхно лице подкрепа и място за изява. Flower’s & Co Gallery е новото социално място, където можеш да изпиеш сутрешното си кафе в приятна компания или чаша хубаво вино след работа, докато се потапяш в невероятната атмосфера на пъстра гора от нестандартни предложения за твоя гардероб.

DPP_0169

DPP_0177

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)