GIGI Carboxy – ексклузивна терапия от Beauty Show Aesthetic Center

01 август 2018

GIGI Carboxy е промедицинска неинвазивна терапия с дългосрочен ефект, без противопоказания и странични ефекти, подходяща за всеки тип кожа и всяка възраст, от която ексклузивно можете да се възползвате от Бюти Шоу Естетик Център!

Подобрява кръвообращението, насища „взривно” дермата с кислород, нормализира лимфния дренаж, активира клетъчния метаболизъм, укрепва капилярните стени, стимулира имунната защита на кожата, намалява възпалителните процеси, регенерира и стимулира производството на колагеновите фибри. Това е мощna анти-ейдж терапия с мигновен резултат.

IMG_6251

GIGI Carboxy е вече сертифицирана от здравните министерства на Израел и Япония благодарение на уникалното си действие като процедура с лечебни медицински свойства.

Препоръчва се при фото и биологично стареене, рехабилитация след инвазивни терапии, травматични и пост-травматични състояния; бръчки и финни линии; нарушен тонус, стресирана, сива, уморена бледа кожа; купероза, розацея, хронични дерматози; хиперпигментация; акне, пост-акнични белези, себорея; целулит и хронична венозна недостатъчност.

Това, което неповторимо я отличава, е фактът, че може да се изпълнява без контра-индикациии и при бременни и кърмачки, както и при диабетици.

IMG_6254

GIGI Carboxy може да се прилага самостоятелно, но позволява и комбинация с други козметични терапии, като почистване на лице, радиочестотен лифтинг, всякакви мануални и апаратни техники, преди или след естетични процедури, за тотална регенерация в тъканите на всички структурни нива, което подпомага трайното подмладяване без риск от усложнения.

Препоръчва се приложение 2 пъти в месеца, по преценка на специалиста-козметик. Можете да се възползвате от нея ексклузивно в Бюти Шоу Естетик Център!

IMG_6381

Подробна информация за цени, продукти, процедури и промоции можете да намерите на сайта на салона: www.beautyshow.bg,  както и в социалните мрежи ФейсбукBeautyShowBulgariaMall ; Instagram: Beauty Show Aesthetic Center или на телефоните на салона: 0888 484 699; 02 442 5450

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)