google-inbox

Google започна да налага нова услуга за електронна поща

23 декември 2015

Google може би иска да замени популярната си пощенска услуга Gmail с ново приложение, пише „Индипендънт“. Компанията приканва потребителите си да използват Inbox by Gmail, като според някои това може би е „началото на края” за стария Gmail. Inbox беше представена миналата година, но едва сега от технологичния гигант показват повишен интерес в налагането на услугата. Чрез различни функционалности тя анализира и разпределя мейлите в секции, така че да улесни и разнообрази ползването на класическата електронна поща. След последните обновления потребителите на Gmail на смартфон биват пренасочвани, на този етап без да е задължително, към Inbox.

При отварянето на приложението голям прозорец изскачаq за да прикани потребителя да се насочи към новата услуга. „Благодарим ви, че опитвате Inbox“, гласи съобщение при логване. „За да ви улесним, обновихме Gmail, така че да ви препрати тук.

Все още е налична опцията потребителят да се върне към стария вид на Gmail. Някои от ползвателите предполагат, че скоро Google ще насочва по подразбиране пощенските услуги към новото приложение на смартфоните Android. /БГНЕС

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)