DPP_0258

Grant’s True Tales за истински приятели

03 май 2015

В края на месец април се проведе поредната вечер Grant’s True Tales – поредицата от събития, в която известни и неизвестни хора разказват за паметните случки в живота си на чаша качествен скоч.

Grant’s Family Reserve (червен етикет) е уиски надарено с мек меден вкус и допада на класически настроените хора. Специфичното при Grant’s Sherry Cask (зелен етикет) е, че отлежава в бъчви от испанско шери, от където идва и ароматът на стафиди и канела. Grant’s Ale Cask (син етикет) е единственото уиски в света, което отлежава допълнително в бъчви от тъмна бира. To се отличава с елегантен мирис на крем брюле и нежен малцов вкус, продължителен и гладък завършек с ноти на свежи плодове.

DPP_0240

Благодарение на този богат, дълбок и меден вкус всеки отваря душата си и споделя своите най-съкровени мигове – смешни, невероятни, ужасни, тъжни, но истински. Точно такива истории чуха гостите на Sofia Live Club на 29-ти април от любимите на публиката Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Милица Гладнишка и Орлин Павлов.

DPP_0242

DPP_0272

Изборът на разказвачи и този път не бе случаен – актьорите, които видяхме на сцената на Sofia Live Club, са не само колеги, но и близки приятели. С помощта на най-главния участник в събитието – уискито Grant’s, те “развързаха езици”  и разказаха своите най-забани и смешни истории.

DPP_0247

А гостите на прекрасната вечер, посветена на приятелите и веселите истории, определено дълго ще я помнят, защото емоцията и смеха бяха в изобилие, а такива вечери са незабравими…

DPP_0313

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)