Green Line Restaurant – една нова философия за храната

07 април 2017

Green Line Restaurant се появява като резултат от изградената с много любов и постоянство философия за храната като начин на живот и извор на радост. Собственичката – госпожа Петя Раева е един от най-търсените експерти по здравословно хранене у нас и автор на два бестселъра, посветени на културата на храненето. Тя е създател на марката New Green Line.

TON_1581

Концепцията на Green Line е проста – вкусна, но здравословна храна. Внимателно подбраните екологично чисти продукти създават впечатляващо меню, което си струва да бъде опитано.

TON_1611

С бляскаво тържество снощи в София бе открит новия ресторант на госпожа Петя Раева Green Line. На партито се стекоха множество хора от света на изкуството, политиката и бизнеса.

TON_1696

В програмата се включиха Есил Дюран, Теди Кацарова, а госпожа Петя Раева лично поздрави своите гости – не само нейни добри приятели, но и верни почитатели на здравословното хранене. Защото зелената линия е концепция и философия, гарантиращи нов начин на живот.

TON_1691

Новият ресторант Green Line се намира на ул. „Славянска“ в София и предлага здравословна отлична кухня с разнообразно меню, перфектни ястия, петзвездно обслужване и изискана обстановка.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов
фотограф: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)