4d249dea58a461f9697af8fcef00d369

Gucci пуска специална колекция за Mr Porter

10 април 2017

Една година след създаването на първата специална колекция за Net-a-porter, креативният директор на Gucci Алесандро Микеле пуска първата капсулна мъжка колекция за братския сайт – Mr Porter. Колекцията включва ни повече, ни по-малко от  43 позиции.

Нашият клиент много обича Gucci под ръководството на Алесандро Микеле, и ние искахме да го възнаградим с нещо специално“ – казва Тоби Бейтмен, управляващ директор на Mr Porter.

 

В колекцията има по нещо специално за всеки: качулките и тениските с лога ще се харесат на всички градски момчета, а класическите лофери Horsebit ще служат вярно в продължение на повече от един сезон на всеки изискан мъж на средна възраст. Облеклото, обувките и аксесоарите са изработени в ярко оранжево и жълто, небесно синьо и наситено червено. Пчели, тигри, скелети и котки Gucci същ ще присъстват. Сигурни сме, че капсулната колекция на Gucciще привлече красивата и модерна част от феновете на марката.

 

Колекцията ще включва също и основни, и съвсем базови неща: бледо-сини дънки като у възпитаниците на частните училища, панталони и строги делови костюми, гривни, копчета за ръкавели, вратовръзки, часовници и шалове. Жълтото лого Gucci ще краси всяка една вещ.

43683916304394b9f1f5d01489939936Алесандро Микеле и Флорънс Уелч в рокля от колекцията на Gucci за Net-а-порте. Снимка: Дру Джарет

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)