w2йй000

Guerlain пуснаха Orchidée Impériale Black cream в порцеланова опаковка

19 октомври 2018

Guerlain пуснаха Orchidée Impériale Black в още по-луксозен вид – тази есен специалното издание ще се продава в порцеланова купа Бернардат. Формулата на елексира за красота не се променя – състава му остава същия, който Guerlain е разработил от 15 години. Определено много време отнема на творците на красотата, за да проучат свойствата на черната орхидея и създаването на технологията Blackimmune. В резултат на това се  получава крем, който укрепва кожата и намалява видимите признаци на стареене.

w20ъъ00

w2йъ000Творците избрали черната орхидея не случайно. На едно растение има както женски, така и мъжки цветя. Поради това то се адаптира идеално към условията на околната среда и в случай на опасност реагира с изобилие от мъжки цветя, което позволява да се увеличи оплождането на женските и следователно броят на плодовете. А те пък продължават живота му.

w200ъъ0

w990яя

Новата опаковка за скъпоценната формула бе поверена на френската къща Бернардад, която произвежда висококачествен порцелан от 155 години. Опаковката е облицована с черен лъскав емайл и 24-каратов златен надпис. В нея е монтиран сменяем блок с крем, който може да се подмени, когато продуктът свърши.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)