_KRISI-ROMANTIKA FASHION-004-

Haute couture тоалет на София Борисова бе заснет под вода

13 септември 2016

София Борисова отново доказа, че е топ дизайнер с изключително смели решения.

За първи път в историята на българската мода бе заснета рекламна фотосесия под вода с неин Haute couture тоалет. До момента не е снимана толкова скъпа рокля в подобни условия. Трикратната носителка на „Златна игла” и един от най-добрите български фотографи – Ивайло Станев, в екип сфотографа Мартин Христов, случиха предизвикателството и реализираха уникална по рода си Сесия с топ модела от агенция „Визаж” –  Кристина Несторова.

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-007-

Любопитен е фактът, че в световен мащаб подобни фотосесии се снимат от професионални гмуркачи или дами, занимаващи се с водни спортове. За първи път топ модел се впуска в приключението на подводни снимки и реализира впечатляващи кадри, запечатани от Ивайло Станев и неговия екип. Кристина Несторова,  „дефилира” под водата, облечена в ефирна червена рокля от колекция пролет-лято 2017 г. на популярната българска дизайнерката. Колекция, която ще бъде представена официално пред отбрана публика в края на септември на изискано самостоятелно ревю на София Борисова в столицата на Италия  - Рим.Тандемът София Борисова – Ивайло Станев ще заснемат рекламна фотосесия на  Hаute couture тоалетите за 2017г. на емблематични места във Вечния град.

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-003-

Подводната фотосесията е реализирана в басейн в морския курорт Приморско. Снимките са продължили над  5 часа. Случването на подобна фотосесия е тежко изпитание и сериозно предизвикателство  за всеки фотограф, дизайнер и модел. Както е известно, светлината във водата се пречупва по коренно различен начин и това изисква огромна подготовка и отлично владеене на тънкостите на фотографията.

Ето и екипът, реализирал иновативния проект:

ROMANTIKA FASHION 2016/17
Дизайнер: София Борисова
Модел:Кристина Несторова „VISAGE MODEL GROUP”
Грим: Румен Чакъров
Фотограф: Ivailo Stanev
Martin HristovCreative Hall Studio

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-008-

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-0010-

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-006-

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-002-

_KRISI-ROMANTIKA FASHION-001-

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)