6a60e53b-3583-4f9c-9976-607f0f95d278

Herbalife ще бъде официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов

14 юли 2016

Herbalife става официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов. Подава ръка на младата ни олимпийска лекоатлетическа надежда, който ще върви по стъпките на Роналдо и Тренто.

Вчера в София /13.07.2016/, на специална церемония, провела се в столичния хотел Хилтън, Herbalife официално обяви едногодишния си договор за спонсорство с националния рекордьор на 3 000 метра стипълчейз Митко Ценов.

a2c1a9a4-99fc-4676-beb5-02d6286c03d0

От днес Митко Ценов се присъединява официално към семейството на спонсорираните от Herbalife спортисти – коментира директорът на компанията за Югоизточна Европа Нина Шебечич Църнолатац. Като част от спонсорството Herbalife ще предостави на Митко Ценов широка гама от продукти. Те ще подпомогнат талантливия лекоатлет при спазването на подходящ хранителен режим и сме сигурни, че ще се отразят благоприятно на физическото му състояние и на спортното му представяне – допълни Църнолатац.

e3a81c7c-83f8-4782-81bd-ddd0a722c01b

Тя уточни, че подкрепата за спорта и обществената ангажираност са един от ключовите ценности на Herbalife. Компанията подпомага повече от 190 водещи атлети, отбори и събития по света. Работи в над 90 страни, като редовно обогатява пазара с иновативни продукти. Лидер е в разпространяването на здравословно хранене и активния начин на живот.
Партньорството на Herbalife с Митко Ценов започна по-рано тази година. Олимпийската ни надежда употребява продуктите на компания вече няколко месеца.

Щастлив съм, че имам възможност да се състезавам и печеля титли за България. За мен е чест, че заедно с моя треньор Йово Николов, сме подкрепяни от Herbalife и наистина се наслаждавам на моята нова Herbalife закуска. Открих, че това е един чудесен начин за начало на деня ми.“ – коментира Митко Ценов. „В резултат на това се чувствам много по-енергичен, подготвен и ентусиазиран да постигам по-добри резултати“

b71c7fb7-129a-470a-87a0-256807d38c66

На въпрос на водещия Камен Алипиев как се чувства като част от екип, в който има звезди от ранга на Кристиано Роналдо, LA Galaxy и италианския волейболен отбор Тренто, чиито треньор е българинът Радостин Стойчев, Ценов отговори, че това може само да го радва и да го стимулира да печели повече състезания.

В рамките на събитието гостите и представителите на медиите имаха възможност да се запознаят отблизо с продуктите на Herbalife и да получат ценни съвети от талантливия ни лекоатлет по отношение на хранителния режим и съчетаването му с физически упражнения.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)