hermes-la-permanente-milan-design-week-designboom-07

Hermes представя нови колекции за дома в Милано

20 април 2018

По време на дизайнерската седмица в Милано, Hermes представя нови колекции за дома,  включващи еклектична линия от предмети, обзавеждане, платове и тапети. Серията 2018-2019 за дома се представят в рамките на архитектурен проект, замислен от Шарлот Макау Перелман, ко-артистичен директор на Hermès Maison заедно с Алекси Фабри.

hermes-la-permanente-milan-design-week-designboom-01

Hermes представя нови колекции за дома в Милано

Цветовете, материалите и изработката са изразени в седем архитектурни структури, изцяло покрити с марокански мотиви и малка квадратна плочка, изработена от остъклен фаянс.

Hermes представя нови колекции за дома в Милано

Hermes представя нови колекции за дома в Милано

hermes-la-permanente-milan-design-week-designboom-02

hermes-la-permanente-milan-design-week-designboom-04

Тези монолитни и монохромни „къщи“, замислени от Шарлот и Алекси, предлагат на посетителите потапящо преживяване, потъващо в цвят, за да открият домашната колекция на Hermès. Сценографията е проектирана от hervé sauvage. Заигравката е по площад с ролки хартия, изтеглени на ръка, които действат като фон на предметите.

hermes-la-permanente-milan-design-week-designboom-08

По случай седмицата на дизайна, Hermès представя новата си маса, „разходка в града“, проектирана от ирландския дизайнер Найгел Пийк в кафене. Освен това, по време на представянето,  австрийският хореограф Уил Дорнер подчерта архитектурата на сайта с живи представления на танцьорите, които са в атлетично взаимодействие с инсталацията.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)