3

Horse Fashion Edition на Екатерина Дунева със специална колекция на SFW

02 септември 2015

За първи път в историята на българският конен спорт по време на втората вечер на Sofia Fashion Week 2015  красивата Катя Дунева ще представи на модно ревю на дрехи за езда -дамски и мъжки бричове и сака, както и първата кежуал серия за свободна езда на нейната марка „Horse Fashion Edition”.
Гостите на модната седмица ще имат възможността да наблюдават от близо официалното дефиле на пролетно-лятната колекция на бранда  „Horse Fashion Edition” и обувки и аксесоари с камъни Swarovski на Denia shoes. 

В ревюто ще вземат специално участие бившата носителка на титлата Мис България – Роси Василева и дрифтърката – Ива Русинова. Дизайнер на експанзивната колекция е Екатерина Дунева. В състезанието и ревюто се очаква да участва и милионерската наследница Александра Арабаджиева-Стайкова.
Дунева успя за една година да реализира второ модно ревю на собствената си марка „Horse Fashion Edition“, която с бързи темпове набира все повече популярност не само сред ездачите, но и сред VIP дамите. Първото ревю се състоя именно в хотела на Арабаджиеви, бившият Кемпински, сега хотел  VG Маринела.
Този път Катя е отделила подобаващо внимание и на мъжкия пол.

SFW

SFW

От прашния паркур до модния подиум, втората колекция на Horse Fashion Edition стартира с ново лице и дизайнер Александра Стайкова.

FREE RIDE есен-зима 2015
Едно ревю, което ще Ви накара да изправите гръб, да вдигнете брадичка и да заемете най-грациозната си поза.
Когато Gucci и Hermes хващат за първи път юздите на модата голямото им вдъхновение е екипировката за езда.

 Екатерина Дунева

Екатерина Дунева

 В света на превилигированите, умението на седлото показва колко синя е кръвта ти, а изчистените силуети, хубавите материи и прецизните кройки са нишката, която свързва модата с шампионите по езда.
С респект към стила на аристократичната „английска“ езда, Александра Стайкова и  Екатерина Дунева създадоха Втората колекция у нас на марката Horse Fashion Edition, направила дебюта си в навечерието на Коледа в зала София на Хотел Маринела през 2014г.

Във втората вечер на сензационното модно събите Sofia Fashion Weeks, което ще се проведе на 18.09.2015г. Можете да се насладите на аристикратичната колекция за езда.

За високото ниво на тоалетите, заслуга имат и специалните платове, доставени от Швейцария и Франция, както и италианската фабрика, изработила моделите.

Източник: SFW

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)