Hydradermie Cellular Energy „Младост“ – ексклузивна терапия в Beauty Show Aesthetic Center

13 юли 2018

Hydradermie Cellular Energy „Младост” е ексклузивната хитова терапия на френския козметичен гигант „Guinot”, която възвръща младостта и блясъка на кожата още след първата процедура, и вече е известна в цял свят като „терапия на звездите”. Уникалната патентована технология Hydradermie е съчетание от двойна йонизация и оксигенация за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, което пък е ключът към изключителната ефикасност на терапията.

Алтернатива на естетичните процедури, революционният апарат на Guinot повишава клетъчната енергия в кожата и видимо я подмладява. Съчетанието от динамичната йонизация и термо-енергия изглажда кожата, възвръща еластичността и блясъка, повишава насищането с кислород и релаксира чертите.

Beauty Show

HYDRADERMIE „МЛАДОСТ” се предлага в 7 (седем) РАЗНОВИДНОСТИ според типа кожа, възрастта на клиента и желаните резултати:

1. HYDRADERMIE за ХИДРАТАЦИЯ на всеки тип кожа.
2. HYDRADERMIE за ПОДХРАНВАНЕ на суха кожа.
3. HYDRADERMIE за ПОЧИСТВАНЕ на мазна и смесен тип кожа.
4. HYDRADERMIE за ЧУВСТВИТЕЛНА кожа.
5. HYDRADERMIE с ИЗСВЕТЛЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ срещу пигментации.
6. HYDRADERMIE “LONGUE VIE SOLEIL” – хидратираща и регенерираща терапия за подготовка на кожата преди излагане на слънце и за удължаване на тена след море.
7. Hydradermie Cellular Energy “Младост” – AGE LOGIC

Beauty Show

В рамките на час, най-добрите анти-ейджинг техники ще преобразят лицето Ви. Терапията ще уплътни кожата Ви, ще я „съживи” и изглади бръчиците, с резултати, видими още след първата процедура. Повече от просто подмладяващ ефект, терапията преборва успешно признаците на стареене.

При курс от процедури, ние Guinot-козметиците Ви препоръчваме активна програма от до 2 терапии седмично за оптимален супер-ефект, а след това поддържащи такива до 2 пъти в месеца, като комбинацията с останалите Guinot кабинни терапии, не само ще затвърдят постигнатите резултати, но тотално ще преобразят вида и усещането на кожата Ви.

IMG_3983

Бюти Шоу Естетик Център е официален Guinot салон, чийто екип от професионалисти е преминал специално едноседмично обучение на марката за „доктор по красота” в централата в Париж, Франция.

IMG_2475
Подробна информация за цени, продукти, процедури и промоции можете да намерите на сайта на салона: www.beautyshow.bg,  както и в социалните мрежи ФейсбукBeautyShowBulgariaMall ; Instagram: Beauty Show Aesthetic Center или на телефоните на салона: 0888 484 699; 02 442 5450

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)