Hypnotic Rage се завърнаха след 9 години мълчание (Видео)

29 юни 2019

Hypnotic Rage пуснаха новото си парче “Reliever”, което е първият сингъл на електро бандата след 9-годишно мълчание. Водени единствено от любовта си към музиката, групата решава да се завърне на сцената и го прави по един категоричен начин с “Reliever”. С обновена концепция, различна визия, силно присъствие и коренно различен нов електронен звук, Hypnotic Rage ни предават посланието си за смисъла на човешкия живот в името на любовта.

Текстът и музиката на “Reliever” са на Кирил Захариев – Кико, звуков инженер е Николай Желев – Джей, а записът, аранжиментът и миксът са продуцирани в собственото им студио “HypnoticLab”.

Hypnotic Rage

Завръщането на групата е подплатено с впечатляващ като продукцията видео клип, който ни изстрелва директно в необятното пространство на въображението, материализирано чрез звук и картина, а мащабната реализация е дело на режисьора Господин Господинов – Гепи. Идеята за вечността, която вълнува не само групата, е пресъздадена чрез открояващите се геометрични инсталации, използвани във видеото. Малко са групите от родната сцена, които създават звучене, което да вълнува както поп аудиторията, така и феновете на електронната денс музика.

Hypnotic Rage добиват популярност през 2003 г. още с първия си ултра хит “Feel The Vibes”. През 2004 г. правят кавър на „Обичам те дотук” на ФСБ за Светла Иванова. С видеото “Feeling Blue”, което проби в топ 5 на MTV – World Chart Express и доби широка популярност в Гърция, Hypnotic Rage бяха номинирани за MAD Video Music Awards 2007 в категория за най-добър български видеоклип.

Hypnotic Rage

Клипът им “Secret Sins“, който е заснет с декорите на небезизвестната холивудска продукция „Черната Далия”, се завъртя за няколко седмици в класацията на MTV – World Chart Express. През 2010 г. групата пусна успешния си сингъл “Rely On Love”, а с “Reliever” Hypnotic Rage ни подготвят за нов албум и заявяват категоричното си завръщане на музикалната сцена.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)