представят колекция на втората вечер на SFW

Illumminee представят колекция на втората вечер на SFW

22 август 2015

Illumminee е прогрeсивна съвременна модна марка с уникална индентичност, която предлага за дамите висококачествени облекла с авторски дизайн.

Illumminee създава дрехи, вдъхновени от красотата и любовта, които помагат на всяка жена да разкрие вроденият си потенциал, да прояви невероятна си женска енергия и да покаже на света своето голямо и прекрасно сърце. Illumminee не е само дреха, това е стремеж към красота, женственост и осъзнаване.

4

7

Illumminee се отличава със своята предизвикателна и същевременно деликатна визия. Характерна черта е невероятният дизайн, граничещ с изкуство. Символиката в дрехите често се прикрива зад перфектно изпълнени чувствени детайли. Посланията са загатнати, което подчертава многослойния вкус на дрехите.

Illumminee носи множество нюанси на женската същност като вплита в себе си дълбочина, дързост, мекота и абсолютна категоричност. Всяка търсеща себе си жена се чувства комфортно с Illumminee, защото тази марка отразява нейната уникална природа.

Illumminee предлага на модерната жена цялостна визия, адаптирана както за забързаното ѝ ежедневие и светски живот, така и за релаксиращите вечери със семейство и приятели.

9

10

11

12

13

16

17

Снимки: Illumminee

Източник: SFW

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)