In Life представя: „Жени Стил“ на Жени Живкова

07 октомври 2015

Броени дни след официалното промотиране на новата си колекция за сезон есен-зима 2015/2016, Евгения Живкова представи моделите и пред публиката в третия финален ден на Sofia Fashion Week.

IMG_4726

Ревюто на модна къща „Жени Стил“ отново демонстрира типичната оригиналност, като този път елегантните тоалети са инспирирани от готик-течението и поп-арта, без да се лишават от добре познатия ни през годините стил на дизайнерката. Зимата на 2015-2016 година, според Жени Живкова, е за експерименти, комбинирайки неочаквани облекла, играейки си с текстурата на материите и принтовете. Определено този начин на обличане изисква увереност в избора.

IMG_4752

Иначе колекцията за сезона е вдъхновена от два ярки стила в историята на модата. Единият е готик стилът на обличане, в който съществуват много субкултури, но водещото при него е изразяването на собствения стил и индивидуалност чрез черни дрехи, или дрехи в тъмни нюанси.

IMG_4705

Като контрапункт пък се явява поп-арт стилът, който е микс от цветове с необичаен закачлив рисунък, за който е характерно това, че няколко отделни елемента, извадени от оригиналния си контекст,се наслагват върху един плат и дреха. Крайният резултат е зашеметяващ, а колекцията на „Жени Стил“ отново доказа високия й стил и перфектно качество.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)