In Life представя: Стоян Радичев

09 октомври 2015

Невероятна феерия в черно представи младият дизайнер Стоян Радичев. Той покори гостите с прекрасна колекция от органза, дантела и тюл. Силуетите в горната си част са изчистени, а полите…полите феерични, магични и приказни. Видяхме изключителен синхрон при акцентите с красивите дантели и ефектни орнаменти.

IMG_5204

Дизайнерът Стоян Радичев е завършил Моден дизайн през 2000 г. в град Пловдив. В началото започва с производство на дънкови облекла под собствена марка, но на по-късен етап се преориентира към булчинските и абитуриентски рокли. Ателието и магазините му се намират в Асеновград.

IMG_5236

От 2008 година фирмата се развива и взима участия в много престижни конкурси и ревюта, на които показва новите си колекции и водещи модни тенденции в сватбената и абитуриентска мода.Като най-значими постижения могат да бъдат отбелязани участието като главен дизайнер на „Мис България“ 2014, както и представянето за трета поредна година със самостоятелно ревю на най-голямото и значимо събитие за българските дизайнери –наградите „Златна игла“

Вижте всички кадри от ревюто на профила ни във Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)