In Life представя: Enigma Fashion Botique

09 октомври 2015

Авангардни, нестандартни и винаги стилни – кожените облекла с марка ENIGMA носят етикета на дрехата, към която задължително посягаш с предпочитание. „Ако има нещо, което ще е винаги на мода, ще е вечно и ще е синоним на класа – това е кожата!“ – на това мото дизайнерите на бранда се довериха и за колекцията си по време на втория ден от модното събитие на годината – Sofia Fashion Week.

Изработени от естествени материали, с голямо разнообразие от лицеви кожи и кожи с косъм, с примамлива палитра от цветове, облеклата са с характерна линия и запазен стил, изработени, за да придават увереност и самочувствие на всяка жена.

Enigma Fashion Botique

Те се отличават с иновативните си модели, лимитирани колекции и с грабващ, уникален и изработен с фин усет към всеки един детайл дизайн.  Следвайки световните модни тенденции, но запазвайки оригиналността и неподправеността на бранда, ENIGMA е насочен към смелите, независими жени, които не се страхуват другите да се обръщат след тях.

Всяка година колекциите на марката се представят от едни от най-популярните лица в България. Началото поставя топ моделът Ива Янкулова, следват горещата Николета Лозанова-Божинова и неповторимите Златка Райкова, Златка Димитрова, Яна Димитрова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)