In Life с награда от VIP Business Awards 2015

06 март 2015

Вчера вечерта в балната зала на хотел Кемпински Маринела се проведе годишната церемония по връчване на наградите VIP Business Awards 2015, с които заслужено бяха отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас.

DPP_33037

Организатор на събитието бе ВИП Комюникейшън в лицето на журналистката и ПР Патриция Кирилова. Инициативата на конкурса бе подкрепена и от Българската национална телевизия, Българската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на Бизнес Експертите у нас, Бизнес Клуб Лондон, Международната организация за икономика и култура IEC, заместник министъра на икономиката Даниела Везиева, министъра на образованието проф. Тодор Танев и Народното събрание в лицето на редица депутати.

DPP_33394

За първи пън на подобна церемония бе отличена значимата образователна и обществена роля на Учебните тренировъчни предприятия към Министреството на образованието. Бяха поощрени устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите в полза на обществото.

DPP_33116

Призьорите си тръгнаха с почетни плакети и статуетки. Ето ги и победителите в различните категории:
Наградата в категория „Местна власт в подкрепа на бизнеса“ в раздел ГОЛЯМА ОБЩИНА заслужено грабна Столична община и кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. .

DPP_33062

В категория „Местна власт в подкрепа на бизнеса“ в раздел МАЛКА ОБЩИНА наградата бе връчена на кмета на община Иваново – г-н Георги Миланов. 
Специална награда бе връчена и на г-жа Дария Маврудиева, директор на Център за учебно-тренировъчни фирми. 
Една от най-значимите награди „Корпоративна и социална отговорност“ в раздел Хранителна индустрия бе заслужено връчена на Фирма Олинеза. 
Статуетката, олицетворяваща Корпоративната и социална отговорност в раздел Дентална индустрия взе Дентална клиника ЕО ДЕНТ.

DPP_33017

Призът „Корпоративна и социална отговорност“ в раздел Клинична индустрия отиде при г-н Генчо Велев и „Института за клинични експертизи – България” АД.
Наградата в категория „Устойчиво развитие на бизнеса“ в раздел Козметична индустрия бе връчена на „Рефан България” ООД.

Статуетка и плакет в категория „Устойчиво развитие на бизнеса“ в раздел Строителна индустрия заслужено отиде в ръцете на Йордана Димитрова и инж. Галин Димитров, управители на строителна компания МАНОВ И СИНОВЕ.

DPP_32988

Изключително важната награда „Опазване на околната среда“ в раздел Промишленост бе присъдена на Металтрейд Инженеринг ЕООД, собственик на Рудник Кремиковци.

Наградата „Международно признание“ в раздел Козметична индустрия грабна компания с 24-годишна история- РОЗА ИМПЕКС.

Със статуетка и плакет в категория „Международно признание“ в раздел Промишленост се отличи компания МАКСКОМ ЕООД. Над 94% от произведената продукция намира реализация в ЕС.

Наградата „Международно признание“ в раздел Винопроизводство съвсем заслужено грабна водещата българска изба – Катаржина Естейт.

С приза „Мениджмънт и инвестиции“ в раздел Туризъм бе възнаградена холдинговата компания – Кепитъл сити център ООД, собственик на хотел Роял Спа Велинград.

С награда в категория „Мениджмънт и инвестиции“ в раздел Образование бяха възнаградени усилията на екипа на най-голямото училище на Балканите – 78 СОУ „Христо Смирненски” в Банкя.

Специално внимание бе отделено на компаниите, предлагащи иновативни услуги и продукти, които са крачка напред към Европейското развитие на страната ни. Освен статуетка и грамота, наградените в тази категория получиха и допълнителна специална награда – едногодишен абонамент за Enterprise One Online CRM, представляващ стартов пакет за фирми в сферата на услугите, които искат да оптимизират своите отношения с клиентите. Наградата бе връчена на Интер Бизнес 91 ООД, която от началото на 2014г. въвежда в България пилотния проект Телемедицина.

Наградата в категория Иновации в раздел Туризъм бе присъдена на един истински замък, намиращ се в най-китното морско кътче на България – Замъкът в Равадиново. Статуетка и почетна грамота получи човека, който с лични средства и много фантазия изгради този истински рай – г-н Георги Тумпалов.

DPP_33497

И на последно място по ред, но не и по важност в категория Най-проспериращ иновативен бизнес бе отличена най-позитивната интерактивна медия в България – In Life. Г-жа Весела Барбукова, собственик и идеен създател на проекта, получи престижната награда от името на целия усмихнат, цветен и прекрасен екип.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)