Пепа Попова и Кончита Вурст - интервю от червения килим на LifE Ball

In LIFE TV и Fashion TV – рамо до рамо на LIFE BALL Viena 2017!

12 юни 2017

В съботната вечер, на 10 юни във Виена се проведе поредното издание на знаменателния LIFE BALL.Едно събитие със световна слава, неописуемо, пъстро, недостижимо! В последните години в бала на толерантността, правителствени и неправителствени организации влагат милиони, за да станем свидетели на уникално шоу, изключителна организация и невъобразима феерия!

19141443_661092177423268_1306347088_n

Толерантност! Борба срещу СПИН! Уважение към различията! Това са повече от актуални теми днес.

Още по темата: По пурпурния килим на бала на живота 2015

Ние, от  LIFE TV сме щастливи, че за втори пореден път станахме част от събитието и неговите послания. В австрийската столица бе нашият екип – оператора Антон Хариев, фотограф и шеф на терен Симеон Симеонов и модната ни репортерка Пепа Попова. Ние бяхме сред ексклузивно акредитираните медии за събитието, след години на прекрасно партньорство с организаторите на бала. Всички те, в екипа на мега събитието вече ни знаят и когато се каже България – автоматичния отговор бе: „О, In LIFE!  Даже имената ни си отиват, да не говорим за цвета на логото!“

18766060_1059887564113492_4498804663069992692_n

На червения килим, който тази година ни поднесе невероятно представление от цветове и настроения, подчинени на дрес-кода „Разпознай риска“, звезда сред репортерите бе Пепа Попова, която успя да се позиционира на перфектно място, така, че всички звезди бяха първо пред нашия микрофон. Позволете ни минутите на гордост, защото сред толкова много други световни медии, акредитирани за събитието, това си е истинско постижение. Тя успя да влезе „под кожата“ на строгите мерки за сигурност и …очаквайте горещите интервюта с куп звезди.

konchita

Пепа Попова и Кончита Вурст – интервю от червения килим на LifE Ball

На червения килим нашата Пепита бе рамо до рамо с красивата представителка на Fashion TV и двете дами бяха звездните медийни репортери на вечерта!

Пепа Попова с братята Дин и Дан Кейтън, вдъхновителите на бранда Dsquared

Пепа Попова с братята Дан и Дийн Кейтън, вдъхновителите на бранда Dsquared

Но…интервюто от килима с братята близнаци Дан и Дийн Кейтън от Dsquared  бе само за нас!!!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)