IMG_4817

INSIDE OUT или необикновената съдба на една дъска за хляб

17 юли 2016

INSIDE OUT или необикновената съдба на една дъска за хляб!
Лятото в града може да бъде и приятно, когато усмихнати хора като Радина Дончева решат да споделят усещането си живот по един особено забавен и пъстър начин. В момент, в който търсим само прохладата на някой климатик, тя реши да събере приятели и съмишленици в едно ново и уютно пространство за изкуство на една от най-красивите улици в столицата – „Любен Каравелов“.  

IMG_4734
Радина, която хората около нея познават като изключителен домакин и “събирач” на хора, не е професионален художник и артист, но се осмели да зарадва окото ни нещо, превърнало се в нейно хоби през последните години, и този път събра на едно място приятели и съмишленици в приятната атмостфера на авторски предмети, хубаво вино и музика.

IMG_4654

IMG_4773

Гост-автори на първата й изложба “Inside Out” бяха Наталия Караянева с бижутата Natmade – уникати от полускъпоценни камъни, текстил и сребро; Art.e с ръчно изработени дизайнерски чаши от порцелан; AnyExit Alternative wear с дизайнерски дрехи и аксесоари и светлина от студио „Altronics light“
Казахме си „наздраве“ с освежаващо бяло вино ризлинг на „Шато Сунгуларе„, а DJ Mista General озвучаваше събитието.
И да не пропуснем – ние от In LIFE TV си имаме  нова и невероятна репортерка! Вижте и завиждайте:

IMG_4829

 снимки: Михаела Борисова

Вижте още очарователни снимки на страницата ни във Facebook и очаквайте филма ни само по In LIFE TV в прежите на Булсатком, СКАТ, Норделинк, Кракра, ТВ НЕТ и др.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)