instagram-iphone-app-1920

Instagram могат да блокират профила ви, за да го дадат на известна личност

30 ноември 2015

Instagram e популярно приложение за споделяне и редактиране на изображения, което стана известно със своите атрактивни филтри, с които можем да променяме начина, по който изглеждат снимките ни. Компанията изпадна в доста неловка ситуация заради съвпадения на имената на обикновен потребител и една от известните личности, които използват Instagram. В случая става въпрос за звездата на испанския футбол и капитана на Барселона, Андрес Иниеста, информира BGR.

Оказва се, че Instagram са блокирали достъпа до акаунта на друг потребител, който живее в Мадрид за сметка на профила на неговия популярен съименник. Причината, с която компанията мотивира действията си са Условията за използване на приложението, което е довело до деактивирането на неговия акаунт @аiniesta. Все пак Instagram осъзнаха бързо грешката си и след това възстановиха правата върху неговия профил.

От компанията също така се извиниха официално на „обикновения“ Aндрес Иниеста, който вече може да продължи да използва досегашния си логин. В същото време звездата на испанския футбол промени своя профил, който вече е @аndresiniesta8, за да достига максимално бързо до своите 7.9 млн. последователи. Все пак този инцидент ни показва колко лесно може да бъде блокиран даден акаунт в Instagram за сметка на някоя известна личност.

снимка: dailytekk.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)