w990-21

Joy — новият аромат на Dior

24 август 2018

Много от легендарните жени през годините – Одри Хепбърн, Грейс Кели, Елизабет Тейлър – са имали свои любими аромати, с които всички са ги свързвали. Когато попитали Дженифър Лорънс- 27-годишната актриса, която вече успя да се превърне в легенда, кой аромат смята за „свой“, тя без колебание заявява:

„Червено вино! Аз ухая на каберне.”

Това, обаче, беше преди да бъде покорена от новия парфюм Joy Dior. Буквално! – смее се тя срамежливо. – Това беше преди Joy да стане част от мен – свеж, флорален, с нотки на сандалово дърво, мускус и цитрусови плодове – перфектната композиция. Не, това определено не е червено вино. „

w2000-90

Какво означава името Joy („радост“) за самата Лорънс?

Разбира се, моето куче Пипи, особено нашите разходки с него в парка. Смехът с приятели. Спокойствието. Днес намирам истинска радост в спокойствието – въпреки че по-рано всичко беше обратното, харесвах хаоса. В края на краищата аз работих без почивка в продължение на осем последователни години. И сега искам да се наслаждавам на плодовете на моята работа. Но това е чисто теоретично! Все още се притеснявам за всичко останало.”

w2000-91

Само в новия аромат тя е абсолютно сигурна: атрактивна, сложна, свежа, женствена и страстна. Както беше планирано от легендарния Франсоа Демаши, автор и личен парфюмерист на Къща Dior, цветно-мускусният букет се разкрива по различен начин на всяка жена.

През 1950 г., точно след войната, Christian Dior пуска първия си парфюм Miss Dior с идеята да направи жените щастливи, искаше да ги накара да се чувстват привлекателни – обяснява Лорънс. „Беше идеалният момент да създадем нещо с чисто и искрено намерение“.

Днес, отново, идва момент, когато има нужда от аромат, който ще даде на жените радост и подкрепа. Той е абсолютно универсален – има свобода и лекота, модерен е, но в същото време класически – ще задоволи всяка жена.

w990-20

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)