КWIAT представи новата си колекция слънчеви и диоптрични очила

КWIAT представи новата си колекция слънчеви и диоптрични очила

19 март 2015

На 18-ти март (сряда) от във фоайето на City Center Sofia българската марка очила KWIAT представи специално за медиите най-новата си колекция слънчеви и диоптрични очила за 2015 г. От нея научихме какви са тенденциите този сезон, като най-актуалното при слънчевите очила отново е огледалното цветно покритие.

КWIAT представи новата си колекция слънчеви и диоптрични очила

Допълнителен бонус към представянето на моделите бяха съветите, които специалистите от ARLET STARS дадоха на гостите на събитието. От тях научихме как актуалните тенденции при грима и прическите могат да се съчетават по най-добрия начин с изключителното разнообразие от форми, цветове и детайли при актуалните модели очила.

DPP_5158

Относно актуалните тенденции при слънчевите очила, Г-н Пламен Цветков – управител на KWIAT, завърнал се от най-голямото оптично изложение в Милано, споделя:„Тенденциите при очилата са все по-смели и разнообразието е изключително голямо. Това дава много възможности, но отправя и предизвикателства към техния избор. За нас е важно хората не само да купуват очила, но и да носят именно тези очила, които им стоят най-добре. Има много тънкости при избора на очила, които хората пропускат, а са важни. Така както за грима и прическата си, се доверяваме на професионалните съвети, така трябва да е и при избора на очила.”

DPP_5183

В представянето се включиха редица популярни дами, почитатели на марката, които демонстрираха нагледно съчетаването на водещите тенденции при очилата, грима и прическите: Теди Кацарова, София Борисова, Ива Екимова и дъщеря й Дара, Йордана Димитрова, Румяна Маринова, Веселка Крачунова и младата певица и актриса Марина Кискинова. Като водещ на събитието се изяви проф. Любомир Стойков.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)