Lady Gaga най-сетне проговори за любовта с Брадли Купър

21 ноември 2019

„Роди се звезда“ донесе много награди и отличия на създателите си, но със сигурност предизвика и не малко слухове за взаимоотношенията на двете звезди в лентата – Брадли Купър и Lady Gaga.

Малко след церемонията за Оскарите, режисьорът и изпълнител на мъжката главна роля се раздели с модела Ирина Шейк, като мнозина твърдяха, че причината е възникналата любов между него и певицата. Е, година по-късно самата тя даде откровено интервю за това доколко предположенията са били верни.

lady Gaga и Брадли Купър на Оскарите

„Честно казано, пресата е глупава. Ние създадохме любовна история и за мен, като певица и актриса, беше важно хората да повярват, че сме влюбени. Искахме публиката на Оскарите да усети тази обич, тя да мине през обектива на камерата и да достигне до всеки един телевизор, предаващ церемонията.

Работихме много над това, при това с дни. Всичко бе заучено представление – всеки поглед и жест бяха репетирани и планирани. Така се бяхме разбрали предварително“, заяви Lady GaGa в интервю за Elle Magazine.

Тя визираше откровеното изпълнение на хита им Shallow по време на церемонията, на който страничен наблюдател действително би решил, че между тях тлеят изгарящи чувства. Съвсем друг обаче е въпросът, че и двете знаменитости се разделиха с дотогавашните си половинки именно след въпросния случай, макар и до ден-днешен да не са нищо повече от близки приятели.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)