Lady Gaga шокира пред Опра Уинфри: Изнасилиха ме многократно като тийнейджърка!

11 януари 2020

Предаването на Опра Уинфри винаги се е славело като едно от най-трогателните и емоционални въобще в телевизионния ефир. В едно от последните му издания със специален гост – Lady Gaga, то затвърди още повече реномето си след малко очаквано признание от известната изпълнителка.

Певицата разкри изненадващо както за водещата, така и за милиони зрители, че когато е била 19-годишна, е станала жертва на многократно изнасилване от по-възрастен мъж, който е познавала още от детските си години. В резултат на насилието, тя е развила и психическо заболяване.

lady gaga и опра уинфри

„След изнасилването, развих посттравматично стресово разстройство, което не се поддава на лечение“, с огорчение призна в ефир Lady Gaga. Тя разкри, че и досега страда от симптомите на заболяването, като често изпитва същото ужасно главоболие, което е изпитала и по време на насилствения акт.

Според изпълнителката, човек трябва да обръща внимание на психическото си здраве точно толкова, колкото и на физическото. Както можеше да се очаква, признанието трогна до сълзи и самата Опра Уинфри, чиято история като подрастваща, както цял свят знае, е изпълнена точно с подобен род насилие.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)